Det sparkar!

Satte just handen lätt mot Tintins mage och efter en liten stund kände jag en liten kick :) :) Kände en gång till för att vara säker på att jag inte inbillade mig men näej, det kom ännu en spark :) Jag har känt förut också men då har det inte sparkat och jag tror det är ganska i slutet man börjar känna sparkar?? Kanske 2 veckor kvar?? Näej det är så svårt att veta..!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Oj oj oj :) Spännande tider :D

2009-06-06 @ 08:52:27
URL: http://pyssligtliv.blogspot.com
Postat av: Toja

Hej igen! Kommenterade nyss men såg sen efteråt att Tintins syster "Pipis" fick en unge igår :) det höll på att gå på tok men de for till veterinär och fick hjälp.

Du har säkert läst det men trots att man läst det så får man panik när det drar ut på tiden, om det tar många timmar från det att de börjar försöka krysta och inget händer, ring då veterinär! Med min gammelkissa så fick jag åka akut, hennes ungar var döda så hela processen blev slö och vet.fick operera akut då, men som jag minns det så var det flera timmar hon kämpade innan jag fattade att det inte funkar. Men men sån otur ska ni nog få slippa :)

2009-06-06 @ 19:36:27
URL: http://blogg.alandstidningen.ax/jag/
Postat av: Andréa

Nääää va härligt med kissungar! Fy tusan alltså. Mysigt att känna sparkarna på utsidan! Ååååhh va underbart! Lycka till nu Tintin!Kramar!

2009-06-08 @ 13:20:19
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0