Lilla familjen

De här är en av de sista bilderna på Kurt och Katti tillsammans...de så så fina tycker jag! :) Sötisarna.

Sen ville jag ha en bild på alla kissorna samtidigt....hehehe. Det här var den bästa bilden! :D Och jag gillar den faktiskt, även fast det inte riktigt blev som jag hade hoppats ;) Fick muta Elmer med torrisar, Tintin sprang bort hela tiden och kattungarna levde rövare....ja, det är väl så det ska vara? :)

Kurt flyttar ikväll!

Nu om en stund blir Kurt hämtad av sin nya familj. Tror att Katti och Kurt kommer att sakna varandra lite i början men Kurt får en honkatt som heter Skrållan i sin nya familj istället. Hoppas dom blir kompisar :)
Lilla skrutten! Tur att det är syrran som ska ha honom så man får fara och snusa lite när det behövs ;)

10 veckor igår

Veckorna går i en rasande fart. 10 veckor blev gullskruttarna igår! Snart flyttar de till sina nya familjer och vi har "bara" 2 kissor kvar. Tomt kommer det såklart att bli men vi har ju varit inställda från början på att vi bara har dem "till låns" så det är så det är bara!

Tror att Elmer kommer att sakna dem lite i smyg men han kommer nog också att tycka det är skönt att ha matte och husse ifred igen! :) Tintin vet jag inte alls hur hon kommer att reagera? Hon är inte alls i närheten av kattungarna som i början såklart men hon busar med dem och uppfostrar dem. Och nån gång ibland kan de ligga och sutta en liten stund men det är väldigt sällan nuförtiden.

De äter allt möjligt, torrfoder, våtfoder (alla möjliga smaker), tonfisk, sardiner och grädde (laktosfattig, kattor är känsliga mot laktos!) är mumsigt att lapa i sig!  

Här ligger Katti och myser med Elmer

Den ena tvättar sig, den andra sover och den tredje posar :)

Gullisar!! :)Katti kastar upp bollen åt sig själv

Inlevelsen är det inget fel på.... :D

4 kattor springer runt här hemma..

De är så roliga allihopa så husse och matte får sig många skratt och fniss per dag.. :)


Här ligger Katti och njuter i mammas varma famn

Katti liknar mycket på mamma Tintin, ni ser att tassarna är precis lika också :) Hon har även fått den vita "underpälsen" som Tintin har. När man stryker dem mothårs är båda alltså alldeles vita i pälsen under :)

Modigt att våga sig på gallertrappan Katti

Elmer och Tintin håller som vanligt koll...och Katti vågade sig ner på första trappsteget! Men sen blev det för läskigt och hon gick upp igen

Katti övar trädklättring

Och Kurtan med förståss...

Familjen på jakt...kolla vad coola Tintins ögon ser ut! (Fast det syns inte lika bra här när bilden är förminskad)

Och Kurts helvita mage :)

Tycker Elmer känns större för varje dag som går...antagligen bara för att man jämför med småparvlarna :) Men kolla, han tar ju upp mer än halva soffan!! :O

9 veckor idag

Kattungarna växer och frodas :) Vilda och busiga är de men samtidigt heeelt underbara, precis som det ska vara!

Katti kröp upp i Iors famn och somnade :)

Tvätt av syskon

Prassel-tunneln är väldigt popuär både hos stora och små...

Kurt tar en nap i nuvarande husses famn

RSS 2.0