Till Elmer

Åh vad fin du är älskling ;(

Var och letade efter dig ikväll efter ett tips av en kompis, men inte kom du :( Jag hoppas att vi bara råkade gå om varandra och att du är på väg hem i detta nu. Elmer, familjen är inte hel utan dig. Det är ett tomrum här hemma när du är borta och det är du som ska fylla upp det. Vill inte somna utan dig fler kvällar nu. Vill höra ditt kurrande bredvid mitt huvud på kvällen när vi ska sova och ha din fina tass liggandes över min hand, så som vi brukar somna på kvällarna. Dina finaste tassar, tycker de är så vackra och så du. Elmer-tassarna. Vår första egna katt är du och nu vill vi ha hem dig Elmer!!! Snälla, snälla Elmer kom hem till oss nu. Vi saknar dig allihopa ;(

Pussar och kramar i massor var du än befinner dig från matte, husse och Tintin


Sista bilderna förrän han försvann.. :(

Här är en av de sista bilderna på Elmer före han försvann. 4 dagar före tog jag den här bilden..


Älsklingsgubben, han betyder så mycket för oss! Vårt första gemensamma djur är han och därför är han något alldeles speciellt. Men inte bara det förstås, han är väldigt speciell annars också Elmer. Han är ingen "vanlig" katt. Det är svårt att förklara och folk som kommer hit märker det knappast på den lilla stunden. Men men. Nu är han borta iallfall och det gör ont i hjärtat. I fredags var jag ju till Genvägen och kollade upp ett tips, gick där och ropade...Och fy fan vad ont det gör att gå där och ropa och ropa och ingen Elmer kommer.

I början ropade vi varje kväll från dörren när vi skulle lägga oss. Gör inte det varje kväll mer för det känns som att är han här nära så kommer han nog ändå. Och det känns bara piss att stå där och ropa än en gång och ingen kommer :( Jag vill bara att han ska sitta där utanför en dag när vi öppnar dörren.

Helst imorgon.

Ingen Elmer..2½ vecka nu..

Idag var det ett mess i Nyan om en grå katt på Genvägen som messaren undrade om kunde vara Elmer. Var dit imorse och lockade med ingen grå katt alls. Sen ringde jag Nyan och frågade om jag kunde få numret till messaren så vi kunde få mer information om när och var de sett katten riktigt. Men Nyan ringde upp personen istället och fick veta att det var i AUGUSTI de hade sett katten där...eh, okej.

Elmer försvann ju 22 september så då behöver vi inte leta mer där iallafall.

Det var vår granne som ringde kl. 8.15 och berättade om messet (jag hade just stigit upp då, hade inte hunnit kolla tidningarna än), sen ringde de från jobbet och skulle berätta om messet också (jag började först 10 idag) och sen messade Tintins "uppfödare" (hon vi tog Tintin av alltså) också. Gullisar, vi blir så glada när folk bryr sig och hjälper oss!

Annars känns det mest konstigt att Elmer är borta nu...känns mysko att ingen har sett honom? Inte någon som hört av sig iallafall. Folk har ju kommit med tips alltså men det har ju varit andra kattor. Hittills har vi fått kanske..6-7 tips? Är glada för alla tips iallafall för då känns det som att man "gör" något. Nu känns det som att vi bara kan vänta...och vänta. Det suger att vänta!! Vi vill ha hem Elmer nu, vi ville ha hem honom för länge, länge sen. Känns konstigt när han inte är här, familjen är inte hel :(

Halsband

Våra kissor har alltid haft halsband på sig. Vi har vant dem sen de har varit småa och det har gått bra. Köper alltid halsband med reflex, de kanske syns lite bättre i mörkret då iallfall. Tintin fick nytt halsband för några veckor sen, ett ljusrosa som passar hennes färger så bra! Hon är så söt i det och det känns som att hon tycker att hon är fin i det, som att hon är stolt och känner sig som en riktig prinsessa :) Och det är hon ju! Husses prinsessa (även fast jag såklart älskar henne lika mycket :)) är hon, ojoj dom är helt nerkärade i varandra dom två :)

Här är försök till bild på Tintin med sitt halsband men det är svårt att få bra bild utan blixt, men ni ser ungefär iallafall :)

Elmer har ett likadant neongrönt halsband. Sånna där som det står "Jag tillhör" på är det.

Tintin är supergosig nu när Elmer är borta, som att hon tröstar oss och vill vara nära nu när han inte är här för tillfället. Annars har hon inte betett sig annorlunda men Elmer brukar ju vara hos mommi och moffi nu och då så hon kanske tror att han är där bara. Men jag inbillar mig också att hon är så lugn för att hon vet att han kommer tillbaka...Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att det är så! 


Här är en av de allra första bilderna vi har på Tintin :) När vi var dit och tittade på henne. Tintin till höger med brorsa (??) till vänster.

Här är Tintins brorsa Gusse (kolla svansen ;)) som tydligen blev överkörd för ett tag sedan :( usch va tråkigt!!! ;(

Hihi, gullet. Jag blev ju kär i Gusse förståss när han hade samma färg som Elmer men han var bokad redan. Vi fick sötaste Tintin (Gosan hette hon förut :)) och är sååå glada för henne!


Tack!

Elmer har inte kommit tillbaka ännu men i detta inlägg vill jag tacka alla som hjälper och stöder oss medan vi letar. (Ni som förstår hur mycket Elmer betyder för oss!)

Vi är otroligt tacksamma till er alla. Våra familjer, vänner, bekanta, grannar, arbetskollegor, okända människor i närheten, polisen, radion osv.

Ni hör av er, ni frågar om han kommit tillbaka, ni erbjuder er att komma med och leta, kommer med tips och råd osv. Ni BRYR er, herregud vad det värmer!! Att vi inte är ensamma i eländet utan det är massor med människor som tänker på oss och verkligen bryr sig. Det kanske inte gör så att vår älskling kommer hem men det känns iallafall liite bättre på vägen än om vi skulle sitta här helt ensamma med vår saknad.


Mailade radiostationerna igår och hörde om de kunde hjälpa oss med efterlysning och om det kostade? Fick svar från Eva Karlström på Steel FM att självklart hjälper dom till! Ett lycka till fick vi även av henne.

Pratade med en tjej som hade tips om Elmer (det var tyvärr inte han) och hon sa att hon själv haft flera kattor på rymmen och att dom kommit tillbaka, "fortsätt kämpa" och "lycka till" sa hon med förrän vi la på. Blir så glad när till och med okända människor bryr sig.

Gunnar från polisen ringde upp och hörde om de förstått rätt att vår katt var helt grå? För de hade en grå-vit katt där. "Vi ringer direkt om vi hör något" sa dom också.

Jag och min sambo gick upp för trappan här om kvällen och då ropade granntanten och frågade om vi fått hem Elmer ännu? Nej blev svaret och hon ropade över gården att "HOPPAS verkligen att han kommer tillbaka, vi saknar honom ju allihopa här på gården!".

Idag när jag kom hem från jobbet hade en av mina närmaste kompisar satt en fin guldpåse i postlådan med ett jättegulligt kort , presentkort på kurbad, choklad och en massa rosa ljus i. Som tröst för att Elmer är borta och hon ser hur ledsen jag är. Jaa, vad ska man säga? Vilka otroligt fina vänner vi har!

TACK alla som bryr sig, sprider vidare att han är saknad osv. Ni är guldvärda ni. Kram!

Ååh gosis ;( Du är väl inte borta Elmer?? Jag vill njuta av dig många många år till!!!
Du MÅSTE komma hem nu!!


RSS 2.0