Snygg posé

Mamma var hit igår och började leka lite med kissorna, plötsligt låg dom i den här fina positionen :)

Elmer ska se hård ut som vanligt! :D

Tintins rakade framben syns bra här också. Såret är fint helnat, det är bara håret som inte vuxit ut ännu :)

Löptider?

Tintin ser vi inte mycket av mera, de senaste dagarna har vi sett henne 2 gånger i ca. 5 minuter, sen ska hon ut igen! Är 99 säker att hon löper nu, hon är inte sig själv :) Förut kom hon nästan alltid springande när jag kom hem och kom med in i godan ro, åt massor och låg inne och fläkte sig på soffan. Nu vill hon va ute HELA tiden, står och skriiiker vid dörren helt desperat för att komma ut, äter bara snabbt och ska ut igen. Men det är väl frassmånad och allt vad det heter så karlarna är väl på henne där ute...men tänkte ju ta en kull med henne så inte gör det något ;) Men lite oftare skulle hon kunna visa sig här hemma så man inte behöver fundera var hon håller hus.

Tur att det här beteende började först här om dagen. Hennes antibiotikakur var slut först igår, skulle ha blivit besvärligt att få i henne tabletterna någorlunda regelbundet som hon håller på nu. Såret ser helt bra ut nu iallafall, skönt!

(Toja, betedde sig Tintins mamma likadant när hon löpte? Och har du nå tips hur man märker när de är dräktiga, har förstått att tissivårtorna blir mycket mer rosa t.ex.?)

RSS 2.0