Strid om vem som ska sitta i bur

Dagen före Tintin skulle till veterinären satt jag fram buren så att den inte skulle vara helt främmande (när vi var och vaccinerade henne satt hon inte i bur, då var hon så liten och vi var ju med hela tiden) för henne och så att handdukarna skulle få lite "hemmadoft"....

Elmer gick direkt och lade sig tillrätta.
Hm, var det inte jag som skulle ligga där!?

Hallå, kom ut därifrån!

Äh, han verkar inte ge sig..låtsas att inte bry mig..

Nej tusan, I´m going in!
En rumpa och en Elmer i bild.

Smidigt Tintin!

Vad gör man inte för att vara som Elmer :)

De tre musketörerna

Här har ni våra tre fotbevakare på natten

Elmer, pandan och Tintin

Ni ser att Elmer fortfarande gillar pandan skarpt, precis som förr...


Hjälp!

Är det någon som vet hur man sätter in en film här? En kort snutt från digitalkameran?
(Sku helst inte lägga upp den på Youtube eller liknande först, måste man det?)


Känsliga läsare varnas!

Vi märkte i veckan att Tintin började gå konstigt, och sen riktigt halta..började känna igenom hela henne och hittade en "böld" på hennes vänstra framben. Försökte titta närmare på det men det var massor med hår som var i vägen och vi fick inte upp det på nått sätt. Det var bara att ringa veterinären och igår var jag dit med henne. Hon blev nersövd, rakad och sen rengjorde de såret. Det är ett skärsår som hon fått. Det är tydligen tokigare än bitsår (som Elmer haft flera ggr förut), vi fick ett papper med hem hur såret ska skötas. Vi ska inte låta det vara utan det ska baddas varje dag och man ska ta bort sårskorporna tills det läker fint. Annars blir det väl en massa skit kvar där inne. Hon ska även äta antibiotika i 10 dagar. Annars är hon pigg och (mat)glad som vanligt.


Tintin gillar Bolt

Husse och matte satte på Bolt och husse slängde ner filten på golvet. Mittiallt hade Tintin gått och lagt sig där och låg och följde med totalt i filmen. Det är hund/kattljud ganska ofta så det är klart det är intressant :)

Luktar de gott?


Tintin verkar iallafall inte ha något emot de vackra tulpanerna!

Livet i en plastpåse

Dåligt med uppdateringen här, I know. Men jag uppdaterar när jag har lust så ni får nöja er med det bara :) Min andra blogg uppdaterar jag i princip alla dagar, jag sköter mig alltså ändå :) Har inte tagit nå foton på kissorna på senaste så det blir 2 gamla godingar;

Elmer lärde sig tidigt att sova med ena ögat öppet..man vet aldrig vad husse och matte kan hitta på...

Men livet i en plastpåse kan väl vara bra det med ;)

(Till folk som inte känner oss; Katten på bilden kom ej till skada under fotograferingen, han lever och har hälsan än idag!)

RSS 2.0