Löptider?

Tintin ser vi inte mycket av mera, de senaste dagarna har vi sett henne 2 gånger i ca. 5 minuter, sen ska hon ut igen! Är 99 säker att hon löper nu, hon är inte sig själv :) Förut kom hon nästan alltid springande när jag kom hem och kom med in i godan ro, åt massor och låg inne och fläkte sig på soffan. Nu vill hon va ute HELA tiden, står och skriiiker vid dörren helt desperat för att komma ut, äter bara snabbt och ska ut igen. Men det är väl frassmånad och allt vad det heter så karlarna är väl på henne där ute...men tänkte ju ta en kull med henne så inte gör det något ;) Men lite oftare skulle hon kunna visa sig här hemma så man inte behöver fundera var hon håller hus.

Tur att det här beteende började först här om dagen. Hennes antibiotikakur var slut först igår, skulle ha blivit besvärligt att få i henne tabletterna någorlunda regelbundet som hon håller på nu. Såret ser helt bra ut nu iallafall, skönt!

(Toja, betedde sig Tintins mamma likadant när hon löpte? Och har du nå tips hur man märker när de är dräktiga, har förstått att tissivårtorna blir mycket mer rosa t.ex.?)

Kommentarer
Postat av: Evelyn på DesignPoint

Våra börjar bli lite småhorny nu ;) De fyller ju faktiskt snart ett halvår!

Kram, kram!

2009-04-08 @ 15:39:26
URL: http://designpoint.blogg.se/
Postat av: Evelyn på DesignPoint

Den till vänster kostade över 120 euro (köpt på Åland) och den till höger 79 euro från hobbyhall :)

2009-04-08 @ 21:29:30
URL: http://designpoint.blogg.se/
Postat av: Toja

Mamma Sissel är oxå ute och flörtar med frassarna trots att hon nu äter p-piller, precis som Tintin så syns hon väldigt sällan (varannan dag) hemma.Bara skriker och vill ut, äter minimalt osv.

När hon är dräktig så märker man att hon vill vara hemma och nära, tissarna framträder mer och ganska direkt börjar magen växa på bredden, 60 dagar bär dom ungefär så det syns fort.

Lilla Sweetie (syster) så är inte alls intresserad av frassar, hon får oxå piller.

2009-04-09 @ 17:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0