Jägarbruden

Men fy. Hörde konstiga ljud vid ytterdörren igen. Husse öppnade och hittade Tintin brottandes med en fågel igen! 4:de fågeln hon släpar upp nu! Haha, fattar inte hur hon lyckas fånga dem?? (Och sen släpar upp dem för HELA trappan!?). En var ju en fågelunge men den här och de andra 2 är stora kråkor/kajor!! Vi är verkligen inte vana med djurkyrkogård utanför dörren, Elmer bryr sig ju inte ens om dem som Tintin släpar hit. Han tittar lite på dem och går sedan iväg. Kan ju inte påstå att det är jättekul att hon släpar hem döingar men vi kan ju inte skälla på henne iallafall för själv är hon säkert superstolt :) Hon har det i blodet också för Toja som vi fick henne av sa att familjen hennes är likadan :)

Jaja, jag och husse har kommit överens om att vi tar hand om varannan fågel...:S :D
(Håll tummarna att hon inte börjar med råttor!!)

Kommentarer
Postat av: Y

Tur att ni inte har kattlucka ivarjefall, jag har dåliga erfarenheter av sådana...Kattorna släpar in halvdöda fåglar som flyger runt och blodar ner ett helt hus:) Det är helmysigt.

2008-12-17 @ 18:36:10
URL: http://www.bloggen.fi/Mjansen/
Postat av: Tiina

usch.. jag skulle bli rädd när dom fortfarande lever.. va ska man då göra? Fast Tintin är nog skicklig när hon fångar dem.. fåglar är ju snabba..

:) pussa Tintin från mig2008-12-19 @ 17:16:45
Postat av: Y

Man tar fram gäddhåven bara och fångar dom:)

2008-12-19 @ 17:45:11
URL: http://www.bloggen.fi/Mjansen/
Postat av: Alina

Trevligt lov! :)

2008-12-19 @ 17:51:18
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0