5 veckor

Köpte en tunnel åt våra 4 kissor idag..och en jättemysig fluffig sov"korg"..och 2 möss här om dagen :) De måste ju ha att busa med! Nog för att vi har ganska mycket leksaker redan men... :) De gillade tunneln iallafall! Alla 4 var där och busade ett tag. Ska ta bilder när de busar där någon dag..

Katti (det har börjat gå in att hon heter det nu :))

God morgon sötnosar!

Gääsp, måste vi stiga upp?

Lilla Kurt jämför tass-storlek med Elmer :)

Kommentarer
Postat av: Toja

Jisses jag blir lipfärdig när jag ser hur söta de är :) Elmer verkar ta det med ro iallafall :))



På tal om annat! Jag börjar misstänka nåt genetiskt fel med Sissels ungar ... alla hennes flickungar som fått ungar själva, har förlorat 1 unge i kullen, Lillan fick 2 för tidigt födda minismå - 1 dog efter bara nån dag, eran ena dog och igår fick jag veta att Pipis som fick bara en unge förlorade den härom dagen ... den var lite äldre än era. Sweetie är Sissels enda flicka som inte fått ungar ännu och hon verkar inte alls förstå sig på det där med kärlek heller?!

Sissels barnbarn (Lillans "Anna") fick oväntat 2 ungar förra veckan, hoppas det går bättre för henne än för Lillan och alla andra döttrar!!

Lite ruggigt när man börjar se mönstret så tydligt och så konstigt att Sissels båda kullar överlevde?! Det kan inte vara inavel iom att Sissel är från saltvik, klart hennes bakgrund är antagligen inavel iom att hon var vildkatt i ladugård, men att det skulle hoppa över en generation??

Funderar nästan på att sterilisera Sweetie bara för att slippa dödsfall!!

Förresten, sissels döttrar har alla fått små kullar oxå?

Nåja, man lär aldrig få veta kanske, men man funderar :)

2009-07-16 @ 23:54:01
Postat av: C

Oj kom på nu att jag hade glömt att svara på det här! Huj det ser verkligen ut som ett mönster jo! Tråkigt :( :( Jo Tintin fick ju 4 ungar och 2 dog ju helt plötsligt..vi trodde ju att hon hade för lite mjölk men kanske det inte var det då?? För de låg ju och suttade när vi kollade! Men vi tänkte att det kanske inte kom tillräckligt när de suttade? Vi stödmatade ju sen men då var det ju redan försent :/



Alltså dog Pipis unge nu när den var lite över 5 veckor??? Fy vad hemskt!!! Ja när de är så stora funderar man ju verkligen på genetiska fel...våra dog ju iallafall i början under de 3 första kritiska dygnen. Huj huj :(

2009-07-23 @ 10:29:12
URL: http://minaguldklimparivardagen.blogg.se/
Postat av: Toja

Vet inte riktigt hur gammal Pipis bebis var? men vet att den iallafall var flera veckor, ska kolla upp det!

2009-07-24 @ 00:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0