Stör ej, jag sover!


Meen, en dam är alltid en dam ändå!

Efter jobbet-mys med husse!


Älsklingar!

Kom inga hit å mucka


Passa dig, annars får du slangbellan i nyllet!


Hos mommi och moffi

Elmer har följt med de flesta gångerna vi varit till mina föräldrar sen han var liten. De gånger vi behöver kattvakt är det perfekt för han känner sig nästan lika hemma där och han är ute precis som vanligt och det är skönt att veta att han har det bra om/när vi är bortresta! Idag var det premiär för Tintin där. Och hon älskade det, precis som Elmer gör! Hon skenade av och an och busade med allt och ingenting, var ner i mammas bärhink 2 ggr och levde loppan :) Smulan, mamma och pappas svanslösa fröken, får hon träffa först nästa gång för hon var på rövarstråt när vi var dit. Smulan gillade INTE Elmer först så det ska bli intressant att se vad hon tycker om Tintin :)


Kort tvättpaus, sen skena som en dåre igen! :)

Varböld

Elmer fick här för nån vecka sedan en äcklig varböld (pga. slagsmål med en annan katt antar vi) som vi måste åka till veterinären med. Dom sövde ner honom (eller gav mycket lugnande åtminstone) och när jag kom hem med honom trodde jag han skulle vara lite slö och groggy. Men nej, direkt vi kom innanför dörren gick han till sin kära skål med torrisar (torrfoder) och åt. Elmer ÄLSKAR torrisar, tror han kan äta hur mycket som helst ;) Till saken hör att jag hade ringt veterinären samma morgon medan han satt och åt och då sa hon att jag inte skulle ge honom någon mat ifall han skulle sövas. Torrisarna åkte därmed bort framför nosen på honom och det var INTE uppskattat :)

Elmer med sitt rentvättade sår efter veterinärbesöket.
Efter det och en antibiotika-kur börjar det se bra ut igen!

Kompisar?

Det har verkligen gått över förväntan med Elmer och Tintin, trodde Elmer skulle vara ganska sur första dagarna men han har skött sig exemplariskt! Är faktiskt förvånad. Men inte kan han ju ge sig på en söt liten kattdam ;) Igår busade dom lite försiktigt men när Tintin tyckte det var jätteroligt att leka och bita i Elmers svans sa han ifrån, men bara genom att vifta med tassarna i luften. Imorse i sängen höll Tintin på och riktigt störk sig mot Elmer och kurrade, han var inte lika kärvänlig men gjorde heller inget för att hon skulle sluta. Tror dom blir fina kompisar snart :)


Nära är skönt

Elmer gillar också att ligga nära, husse brukar mobba oss för att vi oftast ligger på soffan och latar oss när han kommer hem ;) Men vem vill inte gosa med den här sötnosen efter jobbet??


Elmer myser när matte läser

Hon ÄR söt när hon sover

Tror hon har hittat ett sovställe som blir ny favorit ;)


Suddig bild men ni ser hur hon njuter :)

Gullstumpan!!

Tintin

Tintin är nu 10 veckor gammal och flyttade hem till oss igår. Har alltså inte hunnit känna henne så länge ännu. Dock är vi redan störtförälskade i henne! Hon är en svanslös madam, busig som tusan ibland och nästa stund lägger hon sig tätt bredvid en och spinner som bara den. Söt som socker :)



Ser att hon är en dam på hur hon sitter ;)

Trött efter flytten igår

SötNOS

Pigg och busig korta stunder..

Sedan trött igen

Kommer att tänka på Bo Kaspers rad "Hon är så söt när hon sover.." :)

Elmer

Elmer är vår första katt och betyder obeskrivligt mycket för mig och min sambo. Han är helt grå och har extra klor på alla sina tassar. En bigfoot med andra ord ;) Han ligger mer än gärna mellan mig och sambon på nätterna och gosar. Han är en väldigt speciell katt på alla sätt, ska alltid vara med och jag har bilder på honom i alla möjliga situationer. Här kommer några av dem!



Inte många månader gammal, hänger med fotbollen

ALLT ska inspekteras

Sätter man en plastbunke/hink på golvet går Elmer in i den och "gräver",
så kan han hålla på flera minuter!

Gosar med favvokramisen

Elmer och Tintin´s blogg

Hej! Välkommna hit, jag kommer att skriva om mina två busfrön här hemma. Katten Elmer, en 3 årig hane och kattflickan Tintin som vi hämtade hem igår (måndag 28.7).


Liten och stor :)


De är verkligen mina guldklimpar i vardagen! Nu ska jag lära mig mer om själva bloggandet förrän jag skriver mer. /C

RSS 2.0