Tintin har sina knep

Tintin hade ett tag som hon kom på att om hon sitter på räcket utanför dörren syns hon bättre när hon vill in. För när damen ska in, ska hon in. Antingen sitter hon just sådär, på räcket, annars krafsar hon på dörren, eller helt enkelt skriiiiiiker tills man hör henne. Elmer har aldrig hållit på med sånt, han är ute tills man släpper in honom helt enkelt :) Menar inte att Tintin är sämre för det, men totalt olika är dom!

Hållåå, är det nån som ser mig!??


Här har man bra utsikt..

Men skulle hon falla "åt fel håll" är det inte så trevligt, flera meter ner i stenplattorna!

Laserlampa

Husse köpte en laserlampa och Tintin älskar den! Den har en liten kedja med nyckelring i änden och när Tintin hör den skramla ställer hon sig upp (spelar ingen roll om hon sover eller äter) och börjar leta röda pricken direkt. Vi motionerar henne varje kväll med den (ser ni inte hur slank hon blivit ;)).



Elmer däremot. Här kollar han på pricken när den är i taket, och visst kan han följa den lite med blicken. Men intresserad är han inte. När vi lekte med den första gången hoppade han upp mot själva lampan (inte pricken) och såg ut att tänka..haha, jag vet nog var den där pricken kommer ifrån, tro inte att jag går på det där! När Tintin leker ser han också ut som men herrigud fattar hon inte att hon aldrig kommer att få fast den!? 

Guld i svartvitt





Blir varm i hjärtat när jag ser mina skruttisar såhär!

Matskålar

Det här känns lite fånigt men det är ju en "kattblogg" så... :) Köpte ny(a) matskål(ar) till kissorna nämligen. Tyckte den var gullig så ni måste ju få se den här ;) Anledningen var att de åt ur EN större skål förut men den räckte ändå inte riktigt till åt båda. Matvraket Tintin slafsade i sig maten för att hinna roffa åt sig så mycket som möjligt och Elmer fick stå och nästan knuffa sig fram hela tiden för att komma åt lite mat :P



Den här lösningen var mycket bättre när de har "varsin" skål. Tintin äter lugnare och Elmer får äta ifred :)

RSS 2.0