Katti och Kurt 6 månader

Våra små gullegryn har blivit ½ år gamla nu :) Kurt kan vi träffa när vi vill eftersom han bor hos min syster och Kattis familj har skickat bilder flera gånger och mail om att det går så bra där. Katti bor med en kisse som heter Lillis och de håller på att bli riktiga kompisar verkar det som. Kurt har Skrållan som kattsällskap, de är inte bästisar precis men det går bättre och bättre iallafall :P


Här är skrotnissarna ca. 4 veckor gamla

10½ vecka gamla


KURT


5 veckor gammal Kurt

Och här var han på besök 4 månader. Kolla vilken svans :) Det är lite roligt för både Kurt och Katti har tjocka, långa svansar...så jag gissar att deras pappa har det också :)

Kurt på julafton, snart 7 månader

Hihi, busen var under julgranen och undersökte läget

KATTI


Katti 3 veckor

Katti 4½ månad
(Bild lånad av Kattis matte)

Katti med mamma, 12 veckor

Katti 5 månader
(Bild lånad av Kattis matte)

7 veckor liten tossa

Och här går en ståtlig kissemiss som blivit stor :)
(Bild lånad av Kattis matte)

HELA FAMILJEN

Här är två av de få bilder jag lyckades få på alla fyra :)

Såhär såg det ut vid matskålarna i somras :)

Här är det fullt hålligång :D


GOD JUL!

De här bilderna tog jag till julen förra året...

Tintin blev irriterad på allt glitter ;)

Puss på dig Elmer (saknar dig ännu mer än vanligt nu på julen!!). Han brukar ju alltid vara med till mamma och pappa på julafton och öppna sitt paket! 

I år blir det "bara" Tintin, Kurt (Tintins unge) och Skrållan (syrrans andra katt) som är med :) Inte kan de ju sitta ensamma hemma på julafton!!


GOD JUL till er alla från oss alla!! Hoppas ni får en rolig, mysig, trevlig och kul jul :) Kram!


Juletider med Tintin

Tog några nya bilder på Tintin idag som jag tänkte dela med mig av.


Fast just den här bilden är tagen av husse för några veckor sedan när hon posade i döskalletröjan (Elmers egentligen, den är lite för stor åt Tintin även fast det inte syns på bilden) på ett lite märkligt sätt :)

Detta är från idag när Tintin var med mig ut i det sköna vädret.
Var och plockade lite enris som jag satte utanför dörren...

Det här ska jag nog allt smaka på det..

Haha, en ordentlig tugga tog hon :D

Aj, det sticks ju!

Hon sitter och tuggar på riset och då sticks det ju i munnen så sitter hon och skakar på sig och tittar irriterat på riset..sen gör hon det igen. Knas-katt :)


Hoppas det är sanndrömmar...

Drömde om Elmer inatt igen. Har gjort det 4-5 gånger sedan han försvann. Drömmer att vi hittat han eller att han kommit hem, åååh vad glad jag har varit i drömmarna! Har känts så verkligt också. Men, ingen Elmer att gosa med ännu :(


Ååh :( Vet precis hur det känns att stryka handen över den där långa, mjuka magen när han ligger och åmar sig..vill göra det igen!

Tvättning pågår

Varje gång jag behövde tvätta ett sår eller putsa öronen på Elmer satt jag honom på tvättmaskinen. Passlig höjd för mig och han lärde sig vad som väntade när han blev placerad där. Han visste också att när jag satte när honom var det klart med den saken. Han protesterade inte alls när jag putsade och fixade..han förstod nog att han behövde hjälp med det jag gjorde helt enkelt. Gulle finaste Elmer, saknar dig jättemycket! ;( 


RSS 2.0